Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Ο νέος "απόστολος των Εθνών" Ομπάμα, κύρηξε στην Αθήνα τον "ίδιο Θεό"

Ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος "Στ. Νιάρχος"Ο θειο-ομοιομορφισμός του Ομπάμα ως θρησκεία της Νέας Τάξης.
ή από τον  "άγνωστο θεό" στον  "ίδιο θεό".
 "Η Δημοκρατία γίνεται απλούστερη όταν όλοι τρώνε το ίδιο φαγητό και λατρεύουν τον ίδιο Θεό", είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.
Υπό τον μανδύα και την ψευδεπίφαση της δημοκρατίας της κοινωνικής ισότητας της προόδου με  τη ρητορική της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης ο υπέρμαχος των κατατρεγμένων και καταφρονεμένων προσφύγων ως άλλος απόστολος των Εθνών ως νέος Παύλος στην προς Αθηναίους και κατ΄ επέκταση δυτικούς ομιλία του από τη  "ναυαρχίδα" του Σταύρου Νιάρχου του πρωτομπουρλοτιέρη στον αγώνα της κοινωνικής δικαιοσύνης κήρυξε έναν άγνωστο Θεό στους Αθηναίους ή καινά δαιμόνια.

Μηδενίζει , ακυρώνει δια του λόγου του τον ευαγγελισμό του χριστιανικού μηνύματος και τον παύλειο εκχριστιανισμό της δύσης ακολουθώντας στρεβλά τα βήματα του  και καταχρώμενος το ίδιο αθηναικό βήμα κηρύσει και πάλι τον  "άγνωστο Θεό" ή τον  "ίδιο θεό" 2000 χρόνια μετά. Σε αποστροφή του λόγου του ο πρόδρομος του Άγνωστου Θεού ανέφερε "‘Η Δημοκρατία γίνεται απλούστερη όταν όλοι τρώνε το ίδιο φαγητό και λατρεύουν τον ίδιο Θεό", είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.Από τον άγνωστο θεό στον ίδιο θεό.
Κύρηξε και προανήγγηλε κατά το κύκνειο άσμα του στην Αθήνα το τέλος των θρησκειών, το τέλος της θρησκευτικής ετερότητας διαφορετικότητας και πλουραλισμού την έλευση του ενός μόνου αληθινού  "Θεού" που θα φέρει την ειρήνη  σε μια ταραχώδη περίοδο όπου η ανθρωπότητα σπαράσεται από πολέμους και διαμάχες με θρησκευτικό υπόβαθρο και κίνητρο.Είναι ο Θεός των θεών που θα επισκιάσει κάθε άλλη μορφή στο παγκόσμιο πάνθεον της ιστορίας.Προάγγελος και πρόδρομος ενός μόνου Θεού.Από τον μονοθεισμό στις θρησκευτικές μονοκαλλιέργειες ενός θείου υβριδίου στον παραθρησκευτικό μονοπώλιο του Ενός. Από τον μονοθεισμό στον θείο μονισμό και μοναδισμό.
Αν και δεν ονομάτισε το νέο θεό που κήρυξε στους Αθηναίους ως απόστολος των εθνών της νέας της εποχής ωστόσο τον σκιαγράφησε .Θα είναι ο ειρηνοποιός που θα βγάλει τις κοινωνίες από τη δίνη της διαμάχης από το τέλμα των πολέμων, που θα επιβάλει το κοινωνικό δίκαιο την ισότητα σε εποχή έντονης κοινωνικής κρίσης.
Η επικίνδυνη θέση του θειο-ομοιομορφιστή Ομπάμα τείνει να είναι και αποκαλυπτική   αφού κατ΄ουσία επικαλείται και επαγγέλεται έναν αντί Θεού ή θεών  "Θεό" που θα εγκαταστήσει την παγκόσμια τάξη. Αυτό θα πεί Nέα Τάξη η περίοδος τάξης και ασφάλειας που θα εγκαθιδρυθεί διεθνώς από έναν αντί Θεού  "Θεό"  "ειρηνοποιό" μετά από εποχή παγκόσμιας αταξίας κι αναταραχών.
 "Τι φιλίας υποδύη σχήμα πολέμιος ων;" (Αγ.Ιωάννης Χρυσόστομος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φίλοι επισκέπτες, μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας, αρκεί αυτά να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά και εστίες κομματικής προπαγάνδας. Σας παρακαλώ να είστε όσο το δυνατόν ευγενικοί με τους συνσχολιαστές σας και να γράφετε στην ελληνική γλώσσα. Απαγορεύονται τα greeklish.
Ο μη σεβασμός των ανωτέρω όρων, θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του σχολίου.
Ευχαριστώ.